Laminaat vloeren zijn tegenwoordig heel erg in, dit vanwege de prijs en de duurzame eigenschappen in vergelijking met de duurdere parketsoorten.

Een laminaat vloer lijkt eenvoudig zelf te leggen echter maken wij geregeld mee dat de doe-het-zelvers veel meer problemen dan dat het door een vakman is gelegd.

Te leveren:
1. Quick step
2. HDM Elasgo
3. Berry Floor
4. Laura Ashley
5. Van Hardeveld
6. Krono

 

Aanbieding-Laminaat2

 

Soorten laminaat

Laminaat heb je in vele soorten en keuren in diverse dikte. Tegenwoordig is laminaat met een veiling rand erg in (V-groef) dit geeft een soort effect als zijnde dat er een echte houten vloer ligt. Bij ons kun t u diverse soorten krijgen met of zonde veiling rand .Velen vinden zonder V-groef handiger omdat er geen vuil in je groef gaat zitten.links

Wij zijn van beide type gecharmeerd en raden tevens een laminaat aan met een voelbaar reliëf aan de boven zijde.Dit heeft als voordeel dat u minder kans op krassen en slijtage heeft. Let wel, dat u te allen tijde scherpe en zware voorwerpen voorziet van viltjes. Ook bestaat er laminaat naast de vele houten dessins ook in diverse tegel dessins.

 

Wat wij voor u doen

Wij leveren laminaat van bekende merken en hebben altijd wat in voorraad. Ook kunnen wij desgewenst laminaat voor u installeren. Ons service graad is vele malen hoger vergeleken met de vele bouwmarktketens. Zowel op het installeren als op het laminaat geven wij garantie en lossen indien er zich überhaupt problemen mochten voordoen snel op.

rechts

 

Tips

  • De ondervloer moet altijd vlak zijn.
  • Ondervloeren afhankelijk van de situatie te leveren silverfolie, hedifelt, quick en quit, soundblock , timbermate etc. voor appartementen minimaal 10 db geluidsreductie, en voor ondervloerverwarming thermosound.
  • Kiest u voor een gelijmde vloer of voor een duurder kliksysteem?
  • Belangrijk strakke effen vloer om laminaat te leggen.
  • Let goed op de toepasbaarheid van laminaat; niet alle soorten zijn geschikt voor intensief of kantoor gebruik.
  • Let op de gebruiksklasse 23 -32.
  • Ook voor vochtige ruimten heeft men tegenwoordig laminaat. Keukens, badkamers etc.