Soorten en maten

Binnenzonwering bestaat in vele soorten en maten. Bij het Tapijttegelhuis heeft u onder andere de keuze uit:
Gordijnen en vitrages
Lamellen-Jalozieën– Rolgordijnen-paneelgordijnen en vouwgordijnen., plise , duette Naast vele merken hebben we besloten om met 2 merken te werken o.a. Leverancier van ABZ & BSL echter kunnen wij ook andere merken leveren mocht er vraag naar zijn. Wij leveren:
1. Vriesco Fabrics
2. Lethem & Vergeer
3. Vadain
4. Bsl lamellen
5. ABZ Zonwering
6. Mirandus duo rolgordijn

Welke raamdecoratie u ook zoekt voor uw interieur: wij hebben altijd het beste voor u in huis. Bij het kiezen van uw eigen sfeer geven wij u uiteraard deskundig advies. En hoe afwijkend uw vensters of hoeken ook zijn: onze vakmensen maken alles perfect op maat. Ook trapeze ramen durven wij aan.

De mogelijkheden

Bij gordijnen, vitrages en lamellen is het zeer belangrijk om de maten goed op te nemen. Je moet goed nadenken over de zijde waar je de bediening wilt hebben, en of je midden sluiting of deelsluiting wilt. Montage op de dag of in de dag.

Wilt u gordijnen en vitrages kan u bij ons in de winkel terecht . Ook bieden wij u de mogelijkheid  Let op !! alleen op afspraak om bij een van de showrooms langs te gaan van Firma Vriesco . Hier heeft u op  bij de showroom at te spreken van mijn leverancier van gordijnen dit alleen op afspraak. Hier treft u een showroom met honderden showbanen waar je een betere indruk krijgt, van hoe het er daadwerkelijk uit komt te zien. Naast gordijnen en vitrages wat jaarlijks aan trends zijn onderhevig heeft men bij lamellen en jaloerzieen ook een geregelde update met uitbreiding in de collectie en laatste trends. Zo ook met de zeer populaire facette rolgordijnen waar men kan spelen met lichtinval dit is nieuw en is erg in trek.

Bij het kiezen van je zonwering is het zeer belangrijk om te kijken, of je ramen, na bevestigen nog open en dicht kunnen Dit is heel belangrijk aangezien je in sommige gevallen beter voor een montage op een raam kunt kiezen.

Wilt u gordijnen en vitrages kan u bij ons in de winkel terecht . Ook hebben de mogelijkheid op afspraak bij de showroom at te spreken van mijn leverancier van gordijnen dit alleen op afspraak. Hier treft u een showroom met honderden showbanen waar je een betere indruk krijgt, van hoe het er daadwerkelijk uit komt te zien. Naast gordijnen en vitrages wat jaarlijks aan trends zijn onderhevig heeft men bij lamellen en jaloerzieen ook een geregelde update met uitbreiding in de collectie en laatste trends. Zo ook met de zeer populaire facette rolgordijnen waar men kan spelen met lichtinval dit is nieuw en is erg in trek.
Bij het kiezen van je zonwering is het zeer belangrijk om te kijken, of je ramen, na bevestigen nog open en dicht kunnen Dit is heel belangrijk aangezien je in sommige gevallen beter voor een montage op een raam kunt kiezen.
Trends rijkelijke materialen zoals velours, satijn en zijde zijn weer volop aanwezig in de nieuwste collecties in gordijnen. Soepel vallende stoffen die tijdloos zijn en goed afwasbaar. Naast natuurlijke en aarde kleuren zijn ook kleuren als paars in. Werken met meerdere of accent kleuren zijn hot. Het gevoel van een lux hotel probeert men ook thuis te creëren. Als service kunnen we ook een afspraak maken in de showroom vd fabrikant, bel ons hier over.